Kiinteistöpalvelu, saneeraus - Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu, Helsinki

Väis-ki Oy Kiinteistöpalvelu on vuonna 1994 perustettu perheyritys. Yrityksen perustaja Väinö Julkunen toimi aiemmin talonmiehenä, mutta päätyikin perustamaan oman yrityksen. Hän aloitti tekemällä kiinteistönhoitoa ja pieniä huoneistoremontteja. Noin puolen vuoden päästä perustamisesta Väinö palkkasi ensin vanhemman poikansa auttamaan kasvavan toiminnan kanssa. Nykyään Väis-ki Oy:n palveluksessa on 6 henkilöä ja päätoimialamme on edelleen kiinteistönhoito. Teemme sen lisäksi myös remontteja, saneeraus, korjaus- ja maalaustöitä sekä lisäksi myös putkitöitä aputoiminimellä VJ-Putki.

Vuosi vuodelta kiinteistötekniikka ja muu teknologia kehittyy ja pidämme itsemme ajan tasalla kaikissa toimialaamme liittyvissä muutoksissa. Väis-ki Oy:llä on käytössä sähköinen huoltokirja, jolla saamme toimintaamme tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä asiakkaan suuntaan. Väis-ki Oy:n talous on ollut vakaalla pohjalla jo usean vuoden ajan.

Väis-ki Oy on ansainnut korkean AA – luottoluokituksen jo vuodesta 2012 sekä Suomen Vahvimmat – sertifikaatin vuodesta 2013.