Haemme kiinteistönhoitajaa

Oletko kiinteistönhoidon osaava ammattilainen? Kaipaatko työssäsi haasteita ja mielenkiintoisia työtehtäviä? Haluatko tehdä töitä mukavan ja huumorintajuisen tiimin kanssa? Olet ystävällinen ja avulias? Saatat olla etsimämme henkilö.

Olemme kasvava perheyritys ja haemme vakituiseen työsuhteeseen osaavaa, ahkeraa ja oma-aloitteista kiinteistönhoidon ammattilaista. Sinulla on kiinteistönhoidon koulutus ja kokemusta alan töistä. Tunnet erilaisia kiinteistöissä käytettäviä: järjestelmiä, tekniikkaa, sähköisiä huoltokirjoja sekä osaat käyttää niitä. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja etkä pelkää haasteita. Sinulla on vähintään B-luokan ajokortti.

Meille on tärkeää, että teet työsi asiakaslähtöisesti ja huolellisesti. Toivomme sinulta silmää myös töille, joista asiakas ei ole vielä ehtinyt kertomaan. Työsi tapahtuu ensisijaisesti asiakkaillamme Munkkiniemessä, mutta olet tarvittaessa valmis siirtymään myös muihin tehtäviin. Työssä vaaditaan sujuvaa kirjallista ja suullista suomenkielen taitoa. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu mm:
- kiinteistöpalvelujen tuottaminen
- kiinteistöjen yleishoito, pienet korjaukset ja yleiskunnon arviointi
- LVI-järjestelmien perushuolto
- kiinteistöjen automaationjärjestelmien käyttö ja hoito
- yrityksen ja asiakkaan sähköisen huoltokirjan käyttö
- tarvittavien korjauksien ja huoltojen tilaus
- ulkoalueiden hoito
- koneiden käyttäminen ja hoito (traktorit, ruohonleikkurit, yms.)
- päivystys

Me tarjoamme sinulle valmiudet toimia työtehtävissäsi. Saat mukavan työympäristön sekä työkaverit. Pienen yrityksen etuina esimiehesi on lähellä ja antaa tukea tarvittaessa. Lisäksi saat joustavat työajat ja monipuoliset työtehtävät sekä voit itse vaikuttaa työpäiviesi sisältöön

Mikäli kiinnostuit niin ota pian yhteyttä! Jätä hakemuksesi ansioluettelon ja kuvan kera sähköpostilla toimisto@vaiski.fi -osoitteeseen. Haku päättyy heti kun sopiva henkilö löytyy.